Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την περιαγωγή σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.

53η ΕΚΘΕΣΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Uncategories
Η εταιρεία μας θα συμμετέχει στην 53η έκθεση ειδών Γάμου και Βάπτισης στο MEC Παιανίας, από 3/2/2018 έως 5/2/2018. Θα παρουσιάσουμε τη νέα μας συλλογή για το 2018 σε προσκλητήρια γάμου και βάπτισης καθώς και παρελκόμενα είδη αυτών. Αριθμός περιπτέρου Νο 22.

25η Έκθεση Γάμου Βάπτισης Θεσσαλονίκης

Uncategories
Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι φέτος θα συμμετέχουμε στην έκθεση Γάμου- Βάπτισης στην Θεσσαλονίκη που διεξάγεται στο ξενοδοχείο Capsis Hotel στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2017 Σας περιμένουμε όλους να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας δείξουμε τα νέα σχέδια μας!!! #ideesinvitatios #προσκλητήριαγαμου #προσκλητήριαβάπτισης

Θες ένα προσκλητήριο γάμου αρκετά minimal; 10 προτάσεις που δεν θα ξέρεις ποια να διαλέξεις...

Uncategories
Ένα minimal προσκλητήριο είναι η πιο ιδανική επιλογή για εσένα και τον καλό σου που επιθυμείτε έναν γάμο λιτό, χωρίς μοτίβα και βασική διακόσμηση. Αν για παράδειγμα, επιλέξετε το πετρόλ ως βασικό χρώμα για τον γάμο και την δεξίωση μην διστάσετε να φτιάξετε και τα προσκλητήρια στην ίδια απόχρωση. Το λευκό βέβαια είναι σίγουρα η πιο minimal επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Λευκό χαρτί και μαύρα (ή γενικώς σκουρόχρωμα) γράμματα.